Mijn Verhaal

Saskia (1974) kan putte uit een rijke levenservaring. Met ups en downs. Wat haar kenmerkt is dat zij nooit bij de pakken neer gaat zitten. Er is maar één richting en dat is vooruit. Soms weet je niet wat het eindresultaat zal zijn, maar vanuit sterk vertrouwen en intuïtie weet je welke kant je op moet gaan. Saskia is getrouwd, heeft 2 zoons en woont met haar gezin in West-Friesland.

Wat doe ik? Wie ben ik?

Wat je doet is niet persé wie je bent? Toch heb ik de afgelopen jaren mogen ontdekken wie ik ben in de dingen die ik doe.

Ik heb jarenlang in de zorg gewerkt als beleid- en kwaliteitsadviseur. Hoewel ik veel kansen kreeg en die ook aanpakte was daar altijd dat stemmetje in mijn hoofd: ‘Is dit nu werkelijk wat je wilt en wat je te doen hebt? Wanneer ga je hiermee stoppen?’. Een stemmetje dat ik lang genegeerd heb, tot dat ik in 2015 met een burn-out thuis kwam te zitten. Het stemmetje kon ik niet langer negeren. Ik moest er naar luisteren. In 2016 heb ik  mijn baan opgezegd. Een hele spannende beslissing voor iemand die van zekerheden houdt.

Toch voelde ik dat dit mijn pad was. Ik ben mij gaan verdiepen in voeding en mindset. In die tijd is ook de naam Saskia Voedt ontstaan. Ik wilde iets creëren waarin ik mijn ervaringen kwijt kon. Het waren eerste stappen en de richting waarin wist ik toen nog niet. Ik had in elk geval voor mezelf gekozen en mezelf de tijd gegund om te onderzoeken wat het leven voor mijn in petto had. En dat was veel.

Ik had geen behoefte meer aan een vaste baan. Ik wilde vrijheid en avontuur gaan ervaren in mijn werk. Daarom heb ik mij in 2017 aangesloten bij Changekitchen. Een samenwerkingsverband van Change Experts die bij verschillende organisaties aan de slag gaan waar werk verandert, verplaatst of verdwijnt. Daarmee startte voor mij een prachtig avontuur waarin ik veel heb mogen ervaren en leren. Ik heb verschillende opdrachten mogen doen als interim- en projectmanager, als change expert en creative facilitator.  En dat is natuurlijk vooral wat ik doe. Het magische is dat door te DOEN, ik heb mogen ontdekken wie ik BEN.

Ik ben:

AVONTUURLIJK, ENTHOUSIAST, ENERGIEK, PASSIEVOL, GEDREVEN, AUTHENTIEK, CREATIEF met een grote drang naar VRIJHEID.

Waar geloof ik in?

Ik geloof in DOEN. Ga dingen gewoon uitproberen en ervaren. Leer ervan. Val, kom overeind, lach erom en ga weer verder. Sinds ik zo leef, heeft mijn leven een vlucht genomen. Er komen steeds leuke, nieuwe dingen op mijn pad. Ik ontmoet inspirerende mensen van wie ik mag leren en ik doe de dingen waarvan ik vroeger alleen maar kon dromen.

Een belangrijke les die ik heb geleerd en waarin ik echt GELOOF is dat je de verbinding met JEZELF moet gaan voelen. Wat heb jij te doen in dit leven? Wat is jouw missie?

Om die te vinden is het noodzakelijk om HOOFD, HART, BUIK te verbinden. Hoe doe je dat?

HOOFD

Je hoofd is gevuld met gedachtes, overtuigingen, oordelen en meningen. Over jezelf, over anderen, over situaties, over de wereld. Positief en negatief. Zijn ze waar? Zijn ze niet waar? Eigenlijk doet dat er niet toe. Besef dat het maar gedachtes zijn. Jij bent niet je gedachtes. Probeer het raam van je gedachtes in je HOOFD te vinden en zet dat open. Kijk iedere dag door dat raam met verwondering en vrij van aannames en oordeel.

HART

Je HART gaat over je gevoel. Wat is je gevoel over jezelf, over anderen, over situaties waarin jij beland? Kun je daar met LIEFDE en COMPASSIE naar kijken? Kun jij je cynisme daarover loslaten? Stel je hart voor als een prachtige lotusbloem die drijft op het water. Open iedere dag deze bloem in je hart en laat je meenemen in de flow van het leven.

BUIK

In je BUIK kun je levensenergie ervaren. Daar stroom het! Een ontmoeting met JEZELF. Wat heb jij te doen? Wat wil er nu? Om dat te kunnen ervaren en voelen, moet je gaan VERTROUWEN op het leven en op jeZELF. Kun jij voorbij gaan aan je angst? En vertrouwen voelen in wat het leven jou te bieden heeft.

 De verbinding maken met HOOFD, HART, BUIK. Vanuit hier kan ik met passie, energie en enthousiasme in mijn werk en leven mensen inspireren om hun eigen pad te vinden. Graag ondersteun ik je hierbij.